ورقا تجهیز تولید کننده تجهیزات آزمایشگاهی

بازدید :2237
شنبه 25 آذر 1402زمان :10:38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شاید همه شما بدانید که، نشاسته کربوهیدرات طبیعی است که توسط تمام گیاهان سبز تولید می‌شود. رنگ این ماده سفید است و به صورت پودری بی‌مزه است. نشاسته به صورت کلی به دو مدل آمیلوز و آمیلوپکتین تقسیم می‌شود. همین ماده را بیشتر در مواد غذایی مانند برنج، ذرت، گندم، لوبیا، سیب زمینی و بسیاری از غذاهای گیاهی دیگر پیدا کرد. فرمول شیمیایی نشاسته (C6H10O5)n است. ساده ترین شکل نشاسته، پلیمر خطی آمیلوز و شکل منشعب آن آمیلوپکتین است. از این ماده پودری علاوه بر استفاده در انواع غذا‌ها و و مواد خوراکی، به عنوان چسب نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. چسب نشاستهیک پلی ساکارید متشکل از نسبت‌های مختلف دو گلوکز پلیمر آمیلوز و آمیلوپکتین است که در آزمایش های یدومتری جهت تشخیص پایان تیتراسیون مورد استفاده قرار می‌گیرد. نشاسته دارای خصوصیت فیزیکی و شیمیایی بسیار بالایی است که به عنوان ماده اولیه در صنایع مختلف به کار گرفته می‌شود

ساخت چسب نشاسته

این چسب بسیار قوی بسیار ساده تهیه می‌شود و نیاز به مواد اولیه گران قیمت و یا خاصی ندارد، به همین جهت تهیه آن برای تولیدکنندگان بسیار مقرون به صرفه است و زمان زیادی نمی‌گیرد. این محصول بر اساس ویژگی‌ها خاص نشاسته ساخته شده است، یکی از ویژگی‌های آن مربوط چسبندگی و رطوبت پذیری آن است که به سادگی این پودر در تماس با رطوبت چسبندگی قوی پیدا می‌کند. در فرمولاسیون ساخت این محلول در فرمولاسیون از موادی چون: کاستیک سودا یا همان آمونیاک ، آب ، نشاسته پخته ، براکس ، نشاسته خام و فورمالدهید استفاده می‌شود. اگر به صورت جزئی و دقیق‌تر بخواهیم به ساخت و تهیه آن اشاره کنیم می‌توان گفت که: نشاسته را با غلظت 5 تا 8 % ماده خشک در اب حل نمایید و در مرحله بعد 4% سود را به آن اضافه کنید، در این مرحله به نسبت نشاسته دمای ژلاتینه را تا 54 درجه کاهش می‌یابد. در این مرحله دو حالت رخ می‌دهد که این حالت‌‌ها می‌تواند به شرح زیر باشد: • غلظت نشاسته بالای 7 درصد باشد: بعد از پخت چسب تولید شده بسیار غلیظ خواهد بود و به سختی در لوله ها و تشت چسب حرکت خواهد نمود؛ اگر بخواهیم این غلظت را داشته باشیم باید نشاسته فوق تصفیه استفاده شود. • غلظت نشاسته بالای 15 درصد باشد: بعد از سرد شدن چسب، یک جسم جامد غیر قابل حرکت لاستیک مانند خواهیم داشت. ویژگی چسب نشاسته: • نشان دهنده وجود نشاسته در مقادیر بسیار اندک • محلول در آب سرد • آماده سازی سریع • نشان دهنده ید در آزمایش های یدومتری • شناساگر واکنش های اکسایش و کاهش • چسبندگی بسیار قوی • هزینه مقرون به صرفه • قابل استفاده در صنعت کارتن سازی • کارکرد مناسب در دمای بسیار پایین • قابلیت بازیافت چسب ویژگی ظاهری و فیزیکی چسب نشاسته: • نقطه ذوب: 256 الی 258 درجه سانتیگراد • چگالی: 1.5 گرم بر میلی لیتر در دمای 25 درجه سانتی گراد • شکل ظاهری: جامد سفید رنگ • PH 4 الی 7 • انحلال پذیری: محلول در آب • دمای ذخیره سازی: 2 الی 8 درجه سانتی گراد

ساخت چسب نشاسته

خرید و قیمت چسب نشاسته

این چسب با توجه به مرحله ساده و راحتی که دارد و هزینه زیادی را شامل نمی‌شود، اما تمام مراحل ساخت و اندازه گیری مواد نیازمند دقت بسیار بالا و دقیقی است تا بتوانیم چسبی مناسب و قوی داشته باشیم. این چسب همانطور که گفته شد در صنایع مختلف و متفاوتی قابل استفاده است و عملا یکی از پایه ثابت‌های صنعت کارتون سازی و کاغذسازی است. ورقا تجهیز، یکی از تولیدکنندگان بزرگ و با سابقه در زمینه تولید و ارائه انواع صنایع آزمایشگاهی و مواد شیمیایی در بازار است. شما می‌توانید با ورود به وبسایت این برند بزرگ انواع محصولات را با ارزان‌ترین قیمت در بازار خریداری کنید. برای خرید این محصولات می‌توانید با کارشناسان مجرب این مجموعه در تماس باشید و مشاوره‌ای حرفه‌ایدریافت کنید تا خریدی بهینه و مناسب را تجربه کنید. این مجموعه تلاش کرده است تا روندی مناسب و ساده‌ای برای خرید فراهم کند و فرایند خرید شما را بسیار ساده‌تر کند.

نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
ورقا تجهیز تولید کننده تجهیزات آزمایشگاهی ورقا تجهیز تولید کننده تجهیزات آزمایشگاهی کد امنیتی

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آرشیو
خبر نامه


معرفی وبلاگ به یک دوست


ایمیل شما :

ایمیل دوست شما :



چت باکس




captcha


آمار سایت
  • کل مطالب : 2
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2
  • بازدید ماه : 33
  • بازدید سال : 108
  • بازدید کلی : 11906
کدهای اختصاصی