شاید همه شما بدانید که، نشاسته کربوهیدرات طبیعی است که توسط تمام گیاهان سبز تولید میشود. رنگ این ماده سفید است و به صورت پودری بیمزه است. نشاسته به صورت کلی به دو مدل آمیلوز و آمیلوپکتین تقسیم میشود. همین ماده را بیشتر در مواد غذایی مانند برنج، ذرت، گندم، لوبیا، سیب زمینی و بسیاری از غذاهای گیاهی دیگر پیدا کرد. فرمول شیمیایی نشاسته (C6H10O5)n است. ساده ترین شکل نشاسته، پلیمر خطی آمیلوز و شکل منشعب آن آمیلوپکتین است. از این ماده پودری علاوه بر استفاده در انواع غذاها و و مواد خوراکی، به عنوان چسب نیز مورد استفاده قرار میگیرد. چسب نشاسته یک پلی ساکارید متشکل از نسبتهای مختلف دو گلوکز پلیمر آمیلوز و آمیلوپکتین است که در آزمایش های یدومتری جهت تشخیص پایان تیتراسیون مورد استفاده قرار میگیرد. نشاسته دارای خصوصیت فیزیکی و شیمیایی بسیار بالایی است که به عنوان ماده اولیه در صنایع مختلف به کار گرفته میشود
فشرده سازی تصاویر با سی شارپنظرات این مطلب
تعداد صفحات : -1
درباره ما
اطلاعات کاربری
آرشیو
خبر نامه
چت باکس
پیوندهای روزانه
آمار سایت
کدهای اختصاصی